Президент США Дональд Трамп знову повторив сцену з обійманням американського прапора після виступу на конференції Американського консервативного союзу підійшов до прапора, обійняв його і поцілував. А потім поаплодував сам собі.

Як видно у відео, Трамп продемонстрував найвищу міру любрві до американського прапора. З такою ніжністю і любов’ю він пригортав йогодо себе, що навіть першу леді Меланію Трамп не завжди так публічно обіймає і цілує.

Дональд Трамп, скріншот: YouTube
Дональд Трамп, скріншот: YouTube

Варто відзначити, що це не перший раз, коли Президент США проявляє свої ніжні почуття до державного символу. Трамп уже обіймав прапор під час виступу у Флориді в рамках передвиборної кампанії восени 2016-го.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нещодавно американський президент Дональд Трамп не зміг правильно розфарбувати прапор США під час відвідування Загальнонаціональної дитячої лікарні в місті Колумбус, штат Огайо. Темою візиту був опіоїдна криза в США і допомога найменшим жертвам - новонародженим з неонатальним абстинентним синдромом.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше