Лідер Національного корпусу Андрій Білецький різко відреагував на розгляд Конституційним судом України Закону "Про очищення влади". Під гостре слово Білецького потрапили і чинний президент України Володимир Зеленський зі "слугами народу", і колишній гарант Петро Порошенко.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Андрія Білецького в його Telegram-каналі.

Андрій Білецький, скрін з відео
Андрій Білецький, скрін з відео

"Сьогодні Конституційний Суд розглядав скасування Закону "Про очищення влади". Позов п'ятирічної давнини депутатів-регіоналів сьогодні дістали з довгої шухляди, та, з великою долею вірогідності, Закон таки скасують. Причина навіщо це робити зараз через, очевидно, підконтрольну судову гілку, одна і дуже проста – нові обличчя закінчилися. Молоді реформатори провалилися, потрібно терміново повертати "господарників". Міністрів, чиновників, ментів. Про кандидатуру наступного прем'єра говорять вже тиждень. Хто б ним не став: Тігіпко, Хорошковський, або хтось інший – це явно буде не черговий перспективний хлопчик-юрист, а людина, яку ми вже бачили в командах Порошенка, Януковича чи ще когось з тих самих "старих і набридлих"... Сьогодні під Конституційним Судом Національний Корпус, тому що ми вимагаємо не тільки збереження люстрації, а і її розширення. Я певен, що і люди Порошенка, і вже деякі представники команди Зе, більше не мають бути допущені до влади, вони дискредитували себе як державні управлінці, українці їм не довіряють. І це повинна буте не тільки люстрація, а реальне покарання і відповідальність за злочини перед державою.", - пише Білецький.

Публікація Білецького, Telegram
Публікація Білецького, Telegram

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Публікація Білецького, Telegram
Публікація Білецького, Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Білецький заявив про збір волонтерів через коронавірус в Україні – жодних Нових Санжар.

Як повідомляв Знай.uа Нацкорпус штурмує Конституційний суд через "людей Януковича", відео.

Знай.uа писав, Білецький на прикладі Туреччини показав Зеленському наслідки "теплих розмов" з Путіним.