Міністр освіти і науки Ганна Новосад планує подати у відставку, тому що не хоче працювати у Кабміні Дениса Шмигаля. Хоча главу Міністерства міняти не збиралися.

Так, Новосад виявила бажання залишити посаду міністра освіти. Про це пише "НВ" з посиланням на власні джерела.

"Міністра освіти не збиралися міняти, але Новосад не згодна працювати у складі уряду, озвученому сьогодні на засіданні фракції "Слуга народу" президентом", – зазначає джерело.

Тому глава відомства і заявила про свою відставку.

Ганна Новосад, скріншот YouTube
Ганна Новосад, скріншот YouTube

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За словами нардепа від "Слуги народу" Максима Бужанського, міністерство може очолити Юлія Гришина - доктор юридичних наук, професор університету Шевченка. Її кандидатуру нібито підтримують і колеги по фракції, і президент Володимир Зеленський.

скріншот з Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубинський оголосив імена чиновників, які зайняли нові посади в Кабінеті міністрів України.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Разумков повідомив, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук написав офіційну заяву про відставку.

Також портал Знай.uа писав, що нинішній віце-прем'єр і міністр розвитку громад і територій Денис Шмигаль може зайняти місце Гончарука.