Президент Володимир Зеленський привітався з ексгарантом Петром Порошенком під час позачергового засідання Верховної Ради, на якому вирішилася доля прем'єрства Олексія Гончарука. Так, нинішній глава держави потиснув руку колишньому колезі.

Відповідний знімок опублікував журналіст "Радіо Свобода" Михайло Ткач у Facebook.

На фото чітко видно, що політики не дуже зраділи зустрічі. Зеленський невдоволено відводить погляд убік, а Порошенко з усмішкою закриває очі.

"- На Фэйса квиток треба?", - іронічно підписав кадр Ткач, явно натякаючи на недавній інцидент з сином експрезидента в Лондоні.

- На Фейса квиток треба?

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
Geplaatst door Mykhailo Tkach op Woensdag 4 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російський репер Face розповів, що син Петра Порошенка робив на його концерті в Лондоні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський жорстко розкритикував Олексія Гончарука - провалив усе, що можна було.

Також портал Знай.uа писав, що народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко виступив на трибуні Верховної Ради. Соратник Петра Порошенка обізвав промову президента акторською грою Василя Голобородька.