У середу, 4 березня, депутати проголосували за призначення прем'єр-міністром колишнього голову Івано-Франківської ОДА Дениса Шмигаля. Він встиг виступити в стінах Верховної Ради, однак його промову розкритикував відомий генерал-майор податкової поліцій України Юрій Атаманюк. Він нагадав, що у своїй промові новий прем'єр-міністр розповів про свою стратегію роботи.

Зокрема, Шмигаль пообіцяв українцям продовжувати децентралізацію, створювати сприятливий клімат для інвестицій, розвиток промисловості та інфраструктури, поліпшення якості медицини та освіти. Також новий прем'єр заявив, що буде звернено увагу на оборонну галузь, він хоче повернути окупований Крим і Донбас. Однак, Атаманюк розкритикував слова Дениса Шмигаля. "Як на мене, це не програма виходу з глибокої кризи та розвитку, а засмальцьовані фрази з підручників і статей", - написав він у своєму телеграм-каналі, а також поставив прем'єру ряд питань.

Скрін поста Атаманюка
Скрін поста Атаманюка

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у Зеленського назвали несподівану заміну Гончаруку, хто посуне прем'єра.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Владислав Скальський, Денис Шмигаль і Андрій Прокопенко увійшли в трійку кращих губернаторів України.

Також портал "Знай.ua" писав, що Рада призначила нового міністра громад і територій Дениса Шмигаля, що про нього відомо.