З'явилася "зрада" звідки ніхто не чекав. Відомо, що фракція "Голос" у повному складі покинула зал Верховної Ради, відмовившись брати участь у голосуванні за нових членів Кабінету міністрів України. Відомо, що процедура голосування за нових міністрів пропонувалася пакетом, тобто відразу за всіх, а не поіменно.

Святослав Вакарчук, сайт партії "Голос"
Святослав Вакарчук, сайт партії "Голос"

Перед цим представниця Голосу, член комітету з питань правоохоронної діяльності Олександра Устінова обізвала голосування за нових кандидатів у міністри Кабміну "контрреволюцією Майдану". Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Недоторкані".

Публікація Telegram-каналу "Недоторкані"
Публікація Telegram-каналу "Недоторкані"

"Голосуємо важливі оборонні законопроєкти, і бачу чорну діру на табло. Що це? А це ж втікла з засідання фракція Голосу на чолі з Вакарчуком. Слава, а як же "боронити країну"? Повернися!", - пише автор публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, новий прем'єр Денис Шмигаль – ані Тимошенко, ані Вакарчук не підтримали ініціативу Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа Дубинський зловив міністра Маркарову з 15 "конвертами", як "відмивалися" 5 млрд.

Знай.uа писав, Вакарчука рознесли вщент через "рагульного" звернення до народу - "Ще один сценічний пр**урок".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще