Після призначення харків'янина Олега Синєгубова губернатором Полтавської області у листопаді 2019 року, лише за кілька місяців його команда повністю підім'яла під себе Полтавську область.

Синєгубов був ставлеником колишнього директора ринку "Барабашово" Романа Ярого та харківського бізнесмена Всеволода Кожем'яко, передає Kordon.org. Останні своєю чергою в Полтавській області заручилися підтримкою кримінального авторитета Олександра Павлюченка. Зазначається, що Яровий особисто завідує касою та розподіляє потоки.

Олег Синєгубов та Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Олег Синєгубов та Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

Олег Синєгубов є колишнім адвокатом, який під час недавніх виборів до Верховної Ради за дорученням свого покровителя, став довіреною особою Олексія Красова по 180 округу Харківської області. А того у підсумку було обрано депутатом ВР від "Слуги народу". Саме тоді почалася політична кар'єра Синєгубова.

Зазначається, що саме після призначення Синєгубова у Полтавську область оразу почалося розставляння своїх людей по регіону. Водночас основною людиною, яка займається вирішенням всіх кадрових та земельних питань, є фінансовий директор в ПП "Альфа-Капітал" Ірина Степаненко. Власник даної фірми — кримінальний авторитет Олександр Павлюченко на прізвисько "Браслет".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Крім того, тимчасово було припинено всі платежі для всіх будівельних підрядників Полтавської області. Через певний період їх відновили, однак з підрядників стали стягувати від 10 до 30% з обороту. А в тих, хто відмовлявся платити, почалися перевірки та обшуки.

Олег Синєгубов, скріншот: YouTube
Олег Синєгубов, скріншот: YouTube

Олег Синєгубов та Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Олег Синєгубов та Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гончарук подав у відставку, документ

Як повідомляв портал "Знай.ua", колега Зеленського шукає очільника МВС у Facebook і це не жарти - текст звернення

Також "Знай.ua" писав, після заяви Гончарука українці оточили Раду, натовп правоохоронців вже напоготові - екслюзивні кадри