Президент України Володимир Зеленський під час огляду нових вагонів Укрзалізниці для міжнародних сполучень видав "жарт" про "зади" українців. Телеграм-канал "Україна" опублікував відео з Крюківського вагонобудівного заводу, на якому, власне, і пролунали ці слова президента. У ролику видно, що Зеленський зі своєю свитою пройшовся по салону поїзда, зайшов в одне з купе і посидів на досить-таки широких сидіннях, які також можна під час далеких поїздок трансформувати у спальні місця.

Директор заводу Максим Крамаренко почав розповідати про переваги вагона, про те, що він повністю відповідає європейським вимогам. "В принципі, якщо говорити про габарити країн СНД, то вагон ширше", - говорив Крамаренко, але тут в діалог втрутився президент КВБЗ Володимир Приходько: "Це під європейські габарити. Тут з хорошим добротним задом не викрутишся", - сказав він. Ці слова Приходька дуже здивували і зацікавили президента, Зеленський вирішив пожартувати з цього приводу. "А що? У нас в Україні зади нормальні!" - зазначив президент. Його слова викликали сміх присутніх на "інспекції" поїзда.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Рябошапка поскаржився на Зеленського та "слуг народу" Богдану.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зеленський сказав своє сакральне "до побачення" Рябошапці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского, Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.