Народний депутат України Олександр Дубинський записав нове відеозвернення до своєї аудиторії. У новому відео Дубинський підвів підсумки 6 березня 2020 року та прокоментував питання стосовно колишнього Генпрокурора Руслана Рябошапки, про справу проти себе, а також відреагував на маніпуляції з НБУ.

Про це стало відомо завдяки новому відеозверненню Олександра Дубинського на своєму YpuTube-каналі DubinskyPro.

Олександр Дубинський, фото: theБабель
Олександр Дубинський, фото: theБабель

"Є у нас Промінвестбанк України, він належить " Внешэкономбанку" Російської Федерації, його акції було заарештовано за позовом, так, Коломойського, у зв'язку з тим, що Росія анексувала Крим, вилучила частину активів ПриватБанку... Замість того, щоб націоналізувати російські банки, пам'ятаєте, за них топила Гонтарєва, НБУ продає їх маловідомій "офшорці". Хто міг це зробити, як це вийшло? Такий дембельський акорд Катерини Рожкової заступника голови НБУ та Смолія, просто, щоб сп*здити 200 млн доларів активів.", - пролив світло на справи НБУ Олександр Дубинський.

Повне відеозвернення Олександра Дубинського можна переглянути за посиланням нижче:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Вакарчук не захотів допомогти захищати Україну і втік з Ради разом з "Голосом".

Як повідомляв Знай.uа колега Зеленського шукає керівника МВС в Facebook і це не жарти — текст звернення.

Знай.uа писав, опальний схемщик Порошенка, - блогер показав справжнє обличчя нового міністра фінансів Уманського.