Президент США Дональд Трамп порівняв стенограму свого телефонного дзвінка до Володимира Зеленського з тестами на COVID-18.

Про це він заявив під час відвідування Центру з контролю та запобігання хворобам в американському місті Атланта, - пише "Голос Америки".

Президент США після інспектування Центру зустрівся з журналістами і на запитання - чи достатньо в країні тестів на коронавірус, відповів, що "усі, хто потребують перевірки, отримують тест".

Врешті, після того Дональд Трамп завірив громадян США, що тести надійні і досконалі, такі ж як і розшифровка його розмови з президентом України Володимиром Зеленським.

"Тести досконалі, як і лист і стенограма, вірно?" - зауважив Трамп.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Президент США таким чином хотів наголосити, що стенограма своєї розмови з Зеленським, яка була в центрі розгляду процедури імпічменту відбувалася без жодних порушень.

Після імпічменту, спалах коронавірусу у США став ще одним випробуванням для президентства Трампа, зауважують оглядачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що коронавірус змінив свої симптоми. Медики не можуть визначити інфекцію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчені склали сім сценаріїв розвитку коронавіруса: 15 мільйонів людей можуть розпрощатися з життям.

Також "Знай.ua" писав, що слуга народу в Ірані померла через страшну хворобу.