У Росії потрібно змінити число термінів, на які може обиратися президент, аби влада у державі почала змінюватися. Про таке заяв сам лідер Кремля Володимир Путіна, пишуть іноземні ЗМІ.

"Зараз ось ми розглядаємо поправки до Конституції. Звучить дуже багато різних пропозицій: і скасувати кількість термінів, на які може обиратися президент. Але все-таки, на мій погляд, для того щоб гарантувати змінюваність влади (а для такої країни, як наша, це важливо), все-таки краще, якщо кількість термінів обрання президента буде обмежена", – сказав Путін.

Володимир Путін, фото: GettyImages
Володимир Путін, фото: GettyImages

Щоправда, за його словами, у тому, що наразі у Росії необмежена кількість президентських термінів, немає нічого дивного.

"У багатьох країнах немає ніякого обмеження щодо строків обрання президента. На Заході, у тих самих Штатах, з історичного погляду зовсім недавно це було скасовано", – додав він.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше