Народний депутат України Олександр Дубинський звернувся до "начальників", які можуть вирішити заборона виїзду різних громадян України. Відповідний пост він опублікував у Facebook.

"Підкажіть плз товаришам начальникам, що заборонити виїзд за кордон Маркарової, Смолія та Рожкової потрібно прямо зараз. Інакше, якщо всі навернеться, будемо їх як Гонтареву з Лондона виколупувати. Нехай тут поки посидять", - написав Дубинський.

Пост Дубинського в Facebook
Пост Дубинського в Facebook

Раніше, ще в січні він публікував фотографії Рожкової у Відні і стверджував, що представник Нацбанку повинна обговорити з Фірташем і Хорошковським питання контролю над дочірнім банком Ощадбанку РФ, а також покупки Промінвестбанку.

Пост Дубинського в Facebook
Пост Дубинського в Facebook

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Рожкова вирушила до Відня на зустріч з Фірташем і Хорошковським. Обговорюється механізм переходу контроль над дочірнім банком Ощадбанку РФ, а також купівля Промінвестбанку", - написав Дубинський.

Раніше Дубинський у новому відео підвів підсумки 6 березня 2020 року та прокоментував питання по колишньому Генпрокурору Руслані Рябошапке, про справу проти себе, а також відреагував на маніпуляції з НБУ

Олександр Дубинський, фото: YouTube
Олександр Дубинський, фото: YouTube

"Є у нас Промінвестбанк України, він належить Зовнішекономбанку Російської Федерації, його акції були заарештовані за позовом, так, Коломойського, у зв'язку з тим, що Росія анексувала Крим, вилучила частину активів Приватбанку... Замість того, щоб націоналізувати російські банки, пам'ятайте, за них топила Гонтарєва, НБУ продає їх маловідомої "офшорці". Хто міг це зробити, як це вийшло? Такий дембельський акорд Катерини Рожкової заступник голови НБУ та Смолія, просто, щоб сп*здить 200 млн доларів активів.", - пролив світло на справи НБУ Олександр Дубинський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, блогер показав справжнє обличчя нового міністра фінансів Уманського.

Як повідомляв Знай. ua, Дубинський розкрив російські руху Смолія і Рожкової в НБУ.

Також Знай. ua писав, що Вакарчук не захотів допомогти захищати Україну і втік з Ради разом з "Голосом".