Перший заступник ексміністра освіта Ганни Новосад Юрій Полюхович став тимчасовим виконуючим її обов'язки. Таке рішення було прийнято на засіданні Кабінету міністра у вівторок, 10 березня, йдеться в повідомленні прес-служби МОН.

"Сьогодні Уряд доручив мені тимчасово виконувати обов’язки Міністра освіти і науки України. Для мене це велика честь і ще більша відповідальність. Робитиму все можливе, щоб у цей період Міністерство працювало злагоджено та ефективно, а передача влади відбулася спокійним, цивілізованим шляхом. Сподіваюся на підтримку та подальшу співпрацю", - написав Юрій на своїй Facebook-сторінці.

Шановні друзі, колеги, підписники! Сьогодні Уряд доручив мені тимчасово виконувати обов’язки Міністра освіти і науки...

Geplaatst door Yuriy Polyukhovych op Dinsdag 10 maart 2020

Варто уточнити, що Полюхович є кандидатом історичних наук. Крім того, з 2020 року він представляє нашу країну в Європейській асоціації дослідників культури майя WAYEB.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші
Показати ще

З вересня 2019 Полюховича було призначено на посаду першого заступника міністра освіти Ганни Новосад. Також паралельно з цим він викладав у Національному університеті імені Тараса Шевченка курс "Історія цивілізації доколумбівської Америки".

Holding an Early Classic cache vessel with inscription that mentions Lady Ahiin K’uk’ and her patron god (Fundación La Ruta Maya, Guatemala).

Geplaatst door Yuriy Polyukhovych op Zondag 28 april 2019

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чим відома Юлія Гришина, якій хочуть довірити Міністерство освіти.

Як повідомляв портал Знай.uа, прем'єр Денис Шмигаль затвердив новий план профілактичних заходів з боротьби з розповсюдженням коронавіруса.

Також портал Знай.uа писав, що Шмигаль вперше звітував замість Гончарука в Раді і зламався на питанні про Крим.