У Києві націоналісти заблокували Печерське управління поліції, правоохоронці якого затримали 15 їх товаришів, що підозрюються у побитті радника секретаря РНБО Сергія Сивохо.

Про це повідомляють столичні ЗМІ.

Варто зауважити, що побиття радника РНБО сталася під час презентації "Національної платформи примирення і єдності". Відтак, активісти, серед яких були й націоналісти, зірвали захід, назвавши Сивохо зрадником і ворогом України, а потім, коли останній хотів покинути місце, невідомі кинули його під ноги.

Фото з мсця події: Інформатор
Фото з мсця події: Інформатор

Пізніше правоохоронці затримали 15 осіб, які вважаються причетні до цього побиття. Однак, наразі з'ясувалося, що активісти Національного корпусу заблокували Печерське управління поліції. Відтак, біля відділення поліції зібралися до сотні людей. В свою чергу вони вимагають звільнення своїх товаришів і відмовилися йти, поки їхні вимоги не буде виконано.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Фото з мсця події: Інформатор
Фото з мсця події: Інформатор

Окрім цього, представники Нацкорпусу направили в СБУ заяву про вчинення державної зради радником секретаря РНБО Сергієм Сивохо. В ній йдеться про те, що "будь-які спроби налагодження діалогу з представниками окупаційних адміністрацій та особами, які сприяють незаконну окупацію території України, є державною зрадою і замахом на територіальну цілісність і недоторканність України".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ветеранів війни затримали після спілкування з Сівохою – Білецький звернувся до українців

Як повідомляв Знай. ua, Білецький пояснив головну мету "карантину Зеленського".

Також Знай. ua писав, що Білецький показав, як світова криза знищує Росії.