Через пандемію коронавірусу та карантин Україна закриває кордон для іноземних громадян. Рішення набуде чинності через 48 годин. РНБО просити українців утриматись від поїздок закордон.

За результатами засідання Ради національної безпеки і оборони України розпочався брифінг за участю секретаря РНБО Олексія Данілова, керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака та заступника міністра охорони здоров’я України, головного державного санітарного лікаря Віктора Ляшка.

Брифінг, скріншот: YouTube
Брифінг, скріншот: YouTube

Брифінг, скріншот: YouTube
Брифінг, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Секретар РНБО Олексій Данилов на початку свого виступу заявив, що засідання Радбезу не закінчено. Зробили перерву, щоб не тримати журналістів.

Раніші після запровадження карантину через коронавірус 11 березня влада закликала скасувати масові богослужіння в церквах. 12 березня у ПЦУ дали рекомендації вірянам, в тому числі — не контактувати зі святинями. В УГКЦ дали аналогічні поради, а також дозволили слухати служби з дому.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше