Попри заборону різноманітних заходів, які передбачають велике скупчення людей, партія "Голос" та "Свобода" влаштували під стінами Офісу президента акцію протесту під назвою "Не допустимо Мінської зради!".

Про це повідомляє видання "Вести".

Варто зауважити, що в Україні, в тому числі і Києві, оголошено карантин у зв'язку з пандемією нового коронавіруса - серед іншого під заборону потрапляють і масові заходи. Однак це не завадило прихильникам Вакарчука влаштувати мітинг, на який прийшло близько три сотні людей.

"Нова влада вирішила офіційно визнати терористів і сісти з ними за стіл переговорів. Визнання їх суб'єктами на міжнародній арені, а не маріонетками Путіна - це капітуляція, якої від нас хотіла Росія", - заявили організатори протесту.

Мітинг, фото: Вести
Мітинг, фото: Вести

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До слова, наразі відомо, що проти Вакарчука ведеться справа з відмивання досить великої суми. Щоправда, Вакарчук, який теж прибув на мітинг, коротко прокоментував цю інформацію: "Я не чув про справу. Я плачу податки і не коментую провокації".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Вакарчука кинуло в піт через незручні питання про спонсорів - "Мукає і трясе головою".

Як повідомляв портал Знай.uа, в Італії через коронавірусний карантин люди спустошили полиці супермаркетів

Також портал Знай.uа писав, у Британії шукають добровольців, які за гроші будуть готові заразитися коронавірусом, щоб допомогти знайти вакцину від нової хвороби.