Жоден доброволець не візьме нагороду з рук Зеленського, оскільки той зраджує пам’ять кожного загиблого у російсько-українській війні. Про це заявив лідер Національного Корпусу Андрій Білецький під час свого виступу на Марші добровольців у Києві.

Андрій Білецький пояснив, що 12 березня Зеленський у Мінську визнав терористів так званої ЛДНР суб’єктами міжнародного права, поставивши їх на один рівень з Україною.

“Сьогодні Зеленський каже, я ініціюю нагороди добровольцям. Нам не потрібні нагороди від людини, яка зраджує усе, за що ми боролися і воювали. Жоден доброволець не візьме нагороду з рук Зеленського”, – заявив він.

Андрій Білецький, скріншот: YouTube
Андрій Білецький, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще


Лідер Нацкорпусу наголосив на тому, що Зеленський говорить про нагороди у той час, коли за ґратами сидять десятки добровольців і ветеранів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, про що домовився голова ОПУ Андрій Єрмак на зустрічі в Мінську.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розповів, що смертна кара допомогла б його президентству.

Також портал Знай.uа писав, що у Путіна відреагували на ідею Зеленського про патрулювання кордону на Донбасі.