Як стало відомо, в неділю, 15 березня, у Харківській області в одномандатному виборчому окрузі №179 стартувало голосування на проміжних виборах для вибору нардепа у Верховну Раду. Відомо, що голосування триватиме до 20:00.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Вибори, фото - Вголос
Вибори, фото - Вголос

За інформацією журналістів, під час голосування буде вжито превентивних заходів для запобігання поширенню коронавірусної інфекції Covid-19. Вибори проходять в зв'язку з призначенням депутата Ради від "Слуги народу" Олексія Фурмана, обраного в цьому окрузі, головою Харківської обласної державної адміністрації.

Округ №179 включає в себе місто Лозова, а також Зачепилівський, Кегичеський, Красноградський, Лозівський та Сахновщинський райони Харківської області. Близько 150 тисяч виборців округу зможуть проголосувати на 189 ділянках. Їм належить вибрати депутата з 37 кандидатів. Обраним стане той кандидат, який отримає більше голосів виборців порівняно з іншими.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Пальчевський завойовує симпатії киян і завзято вступає в боротьбу з Віталієм Кличком за крісло мера столиці.

Як повідомляв Знай.uа українська партія агітує в Польщі.

Знай.uа писав, вибори мера Києва: Андрій Пальчевський та Віталій Кличко стають головними конкурентами.