Народний депутат від партії "Опозиційна платформа - За життя" Ренат Кузьмін висловив звинувачення чинній владі у наживі на епідемії коронавірусу в Європі.

Відповідний пост був розміщений на сторінці депутата в соціальній мережі Facebook.

Згідно до допису, Україна продала Словаччині близько 2 мільйонів медичних масок не дивлячись на те, що в Україні відчувається дефіцит цих медичних засобів. Про це начебто розповів прем'єр-міністр Словаччини.

Також стверджується, що за маски словацька сторона мала заплатити виключно готівкою - це наводить на думку, що операція мала незаконний статус. Сума операції оцінюється в 1,2 мільйона євро.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Громадяни «Слуги народу»! Тепер ви просто зобов'язані запровадити в Україні нове офіційне свято «День мародера» і відзначати його всією вашою фракцією в офісі президента!", - написав Кузьмін.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал Знай.ua, в Італії через карантин люди спустошили полиці супермаркетів

Як повідомляв портал "Знай.ua",українцям показали перевірені методи захисту від коронавірусу, що радять у МОЗ.

Також портал Знай.ua писав, у Британії шукають добровольців, які за гроші будуть готові заразитися коронавірусом.