Верховна Рада призначила Ігоря Петрашко на посаду міністра економіки України. Не обійшлося без казусу у сесійній залі — Ігор Петрашко помилково пішов приносити присягу на місце, що призначене для Президента України.

Така поведінка новопризначеного міністра викликала сміх у народних обранців. У результаті Ігор Петрашко зайняв своє місце та приніс присягу.

Ігор Петрашко, скріншот
Ігор Петрашко, скріншот

Верховна Рада проголосувала за призначення на посаду міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Ігоря Петрашко. За відповідне рішення проголосували 243 нардепи. Призначення Петрашко підтримали 217 депутатів від "Слуги народу", 7 - від групи "За майбутнє", 13 - від групи "Довіра" і 6 позафракційних. Фракції "Голос", "Батьківщина", "Європейська Солідарність" і ОТЗЖ не підтримали кандидатуру Петрашко.

За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаль, Петрашко має понад двадцять років досвіду у сфері економіки менеджменту і має широкі міжнародні зв'язки. Петрашко спрогнозував, що перші результати кризи стануть відчутними через три-шість місяців, в першу чергу, постраждає виробництво.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Верховна Рада, скріншот
Верховна Рада, скріншот

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, автобус з українцями застряг на німецько-польському кордоні через коронавірус. Додому не можуть потрапити 46 осіб — прикордонники не пропускають.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям показали перевірені методи захисту від коронавірусу, що радять у МОЗ. Як вберегти себе та своїх рідних від смертельної хвороби

Також "Знай.ua" писав, курці приречені? Які шанси захворіти на коронавірус у любителів цигарок. Оскільки COVID-19 - легеневе захворювання, у багатьох курців виникає питання щодо того, чи підвищується ризик захворіти. Медики дали вичерпну відповідь.