Український уряд доручив Міністерству інфраструктури впровадити певні тарифи на послуги щодо пасажирських авіаперевезень.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля у своєму Telegram-каналі.

Фото з аеропорту "Бориспіль": Інформатор
Фото з аеропорту "Бориспіль": Інформатор

Відомо, що мова йде про рейси, які здійснюватимуться авіакомпаніями у міжнародному та внутрішньому сполученні з метою повернення українських громадян на територію нашої країни.

Денис Шмигаль у Раді, кадр з відео
Денис Шмигаль у Раді, кадр з відео

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Відповідне рішення, прийняте на засіданні Кабінету міністрів 16 березня, діятиме на період проведення заходів, спрямованих на запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2", - повідомляє Денис Шмигаль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус в Україні: що це таке і як вберегтися від хвороби.

Як повідомляв Знай.uа маска на підборідді, а рука в штанях – пасажир літака розлігся в непристойній позі та став знаменитістю.

Знай.uа писав, залишили без їжі, води і грошей: авіакомпанія Ryanair влаштувала дикі випробування пасажирам в Україні.