Народний депутат з групи "Довіра" Сергій Шахов заявив, що хворіє коронавірусом вже п'яту добу, але при цьому почуває себе добре і перебуває в самоізоляції.

"Є маленький недолік енергії, але поповнюю бабусиними методами: це лимон, м'ята, імбир, навіть гілки від дикої груші, щоб виводили токсини", - розповів Шахов в ефірі hromadske.

За його словами, 5 днів тому у нього був поганий стан і він не міг поворухнутися, "ломило все тіло".

Шахов також уточнив, що був у Верховній Раді 6 березня і спілкувався з колегами в комітеті, вітався з ними за руки.

Сергій Шахов, Facebook
Сергій Шахов, Facebook

"Хочу зазначити, що в парламенті і до цього хворіли, коли просто не було такого слова коронавірус, а виявити коронавірус ніхто не міг, немає тестів", - пояснив депутат і запевнив, що попередив усіх контактних осіб про те, що захворів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

На питання журналістів про те, чому він не самоізолювалося відразу після приїзду з Європи, Шахов відповів: "Я повністю захворів в Україні. Мої діти перехворіли, по два тижні лежали з температурою 40 градусів. І лікарі нічого не могли зробити".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину: поради від зірок і українців в Італії та США.

Як повідомляв портал Знай.uа, Шахов подякував Зеленському за те, що прислухався до проблем гірників.

Також портал Знай.uа писав, що ще вчора Шахов спростовував інформацію про те, що хворий коронавірусом.