Народний депутат України від "Слуги народу" Олександр Дубинський звернувся до своїх читачів в соцмережах стосовно дій нового прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля. За інформацією нардепа, глава Кабміну намагається "зібрати данину" з закарпатських лісівників.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Олександра Дубинського в мережі Facebook.

Публікація Олександра Дубинського, Facebook
Публікація Олександра Дубинського, Facebook

"Тим часом, прем'єр-міністр Шмигаль оперативно намагається зібрати зі ввіреною йому економіці крупиці корупційної данини. Лісівники закарпаття, івано-франківщині та львівщини атаковані поруч депутатів групи "Довіра", які діють у зв'язці з місцевою "авторитетної" групою АСП. Мета атаки - отримати з лісників, які 4 місяці нікому нічого не заносили по 1.5-2 долари з куба деревини, яку було зрублено/розпиляно/продано. Загальна сума необхідного "заносу" складає 2 млн доларів. Якщо компетентні служби зацікавляться прізвищами тих, хто домовляється зі Шмигалем про розподіл цих коштів - в журналі відвідувань кабінету прем'єр-міністра депутатами "Довіри" є всі потрібні прізвища.", - пише Дубинський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Нагадаємо, мама любить швидкість - журналісти показали багатомільйонний автопарк "бідних" нардепів нової Ради (оновлено).

Як повідомляв Знай.uа харків'янка Венедиктова вдягла мантію генпрокурора, що відомо про наступницю Рябошапки.

Знай.uа писав, оздоровчий комплекс Нацбанку в Яремчі "спустили" з молотка в три рази дешевше за реальну вартість.