Політолог, журналіст, бізнесмен і кандидат на місце мера Києва Андрій Пальчевський висловився про поширення та боротьбі з коронавірусом в світі та Україні. Відповідне відео Пальчевський розмістив у Facebook.

"Я з доброю новиною – світло в кінці тунелю з'явилося і як завжди сонце встає на сході. У Китаї не було сьогодні новий випадків коронавіруса. Він, на жаль, собака така, простує по світу переможно. У США в одній родині захворіло 7 осіб і померло троє. Це говорить про те, що нам треба займатися самодисципліною більше, ніж усім іншим, тому що сподіватися на наше центральне уряд – як вчора сказав наш президент, вірити треба тільки з офіційними джерелами, МОЗу, Верховній раді і йому", - розповів політолог.

Пальчевський зазначив, що вони жахливо далекі від народу.

"А народу треба пам'ятати про те, що наш порятунок у молодих. Це вони повинні носити маски, це вони повинні виконувати всю роботу вдома і дати можливість батькам відсидітися. Сидіти доведеться довго, сидельцами ми станемо на 10-12, може, тижнів. Але нічого не поробиш, всім бажаю витримки. А ми будемо довбати уряд, щоб людям якось компенсували це сидіння. У всякому разі нападником буду я", - сказав Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Пальчевський терміново звернувся до влади.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський влаштував влади "допит" про коронавирусе і землі.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський розкрив плани депутатів.