Приватна клініка приховала нових заражених коронавірусом у Києві – скільки людей хворі на насправді

50-річний чоловік, у якого підтвердили коронавірус, повернувся нещодавно зі Швейцарії. Зараз він знаходиться в самоізоляції під наглядом лікарів. Киянин зробив тест у приватній клініці, яка не повідомила ні МОЗ, ні Центру громадського здоров'я про позитивний результат.

Коронавірус дістався Житомира — офіційна заява мера

Смертельно небезпечна коронавірусна інфекція дісталася до міста Житомир. Про це стало відомо з повідомлення міського голови Сергія Сухомлина.
Позитивний аналіз на коронавірус виявився у 56-річного чоловіка, який нещодавно повернувся з Австрії.

Коронавірус забрав у сотні мільйонів школярів найдорогоцінніше - унікальна статистика

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

У мережі оприлюднили унікальну статистку, яка демонструє те, скільки школярів змушені прогулювати школу через коронавірус, який буйствує у всьому світі.

Три смерті за тиждень — грип вбиває українців не гірше, ніж коронавірус

Три лабораторно підтверджених випадки смерті внаслідок ускладнень після захворювання на грип зафіксовано в Україні у період з 9 по 15 березня. Така інформація з'явилася на сайті Центру громадського здоров'я.

Згідно з повідомленням Центру, за минулий тиждень на грип та ГРВІ захворіли 201,653 тис. осіб, з них 66,6% діти. Інтенсивний показник захворюваності в Україні на 10,6% перевищує епідеміологічний поріг.

Аваков продезінфікував руки і взявся ними за заборонені пустощі просто на засіданні кабміну, відео

Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова побачили за грою на мобільному телефоні під час засідання уряду, яке було присвячене проблемі спалаху коронавірусу COVID-19 в Україні.