У мережі оприлюднили унікальну статистку, яка демонструє те, скільки школярів змушені прогулювати школу через коронавірус, який буйствує у всьому світі.

Відповідні статистичні дані оприлюднили іноземні ЗМІ.

Варто зауважити, що у всьому світі набирає обертів смертельний коронавірус з Китаю, який викликає респіраторні захворювання. Наразі відомо, що зареєстровано 218 815 випадків захворювання COVID-19, з них 84 114 осіб одужали; за межами Китаю зафіксовано 137 677 випадків. Щодо України, то нині в державі зафіксовано 16 випадків інфікування коронавірусом, два з яких летальні.

коронавірус в Україні, фото: zhzh.info
коронавірус в Україні, фото: zhzh.info

Водночас, через цю інфекцію, практично у всіх країнах був введений карантин, а школярів відправили додому. Відтак, у мережі підрахували, скільки всього учнів сидить вдома. І варто зауважити, що цифри вражають.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Статистика, де вказано, скільки школярів не відвідують школу

На першому місці, звісно, Китай, де 233 мільйони дітей були змушені пропускати заняття через вірус. На другому місці Японія - 16.5 мільйонів. Понад 14 мільйонів в Ірані, та 9 мільйонів в Італії.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, які заходи запроваджують за порушення карантину в різних країнах світу

Як повідомляв портал Знай.uа, карантин триватиме і після 3 квітня: десятки тисяч потенційно заражених повернулися в Україну

Також портал Знай.uа писав, що українцям на карантині повернуть 50% зарплати