Міністр соціальної політики Марина Лазебна, у зв'язку з карантином в Україні через коронавірус, закликала пенсіонерів, аби вони не ходили в соціальні служби та пенсійний фонд, адже усі гроші для їх так будуть перераховані.

Про таке вона розповіла під час прямого ефіру політичного шоу "Право на владу", яке транслюють на телеканалі "1+1".

"Соціальні виплати, соціальні допомоги та пенсії будуть перераховані та виплачуватися вчасно в повному обсязі, і для цього не треба нікому нікуди бігти. В нас є, наприклад, соціальні допомоги, які перепризначуються на певні періоди - ми забезпечили таке рішення, що усі ці соціальні допомоги будуть призначатися автоматично.

Фото зі студії

Звертаюся до усіх: не приходьте в органи соціального захисту, не йдіть в пенсійний фонд, адже вам все буде виплачено, і все буде в повному обсязі оплачено. Ми сьогодні усе спрямовуємо на те, аби соціальні гарантії були забезпечені", - сказала вона.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як курсуватимуть потяги на коронавірусному карантині, Укрзалізниця оприлюднила графік.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україну завезли тест-системи для швидкого виявлення коронавірусу.

Також портал Знай.uа писав, які міста відмовилися закривати школи і садки на карантин.