На днях два народні депутати від фракції "Слуга народу" осоромилися на всю Україну через свою необізнаність, адже переплутали відомого бізнесмена з популярним музикантом. Відтак, мова йде про "слугу" Підласу Роксолану та Наталуха Дмитра.

Про це на власній Facebook-сторінці написала Марія Мартиненко, посилаючись на розслідування "Радіо Свободи".

"От вчать же в школі - не списуйте з Вікіпедії. Двоє депутатів від "слуги народу", що їздили в Давос, у звітах написали, що зустрічались там з Робертом Смітом. Парламентарі не полінувалися додати в звіти пояснення - однакове, з Вікіпедії: "британський автор-виконавець, продюсер та мультиінструменталіст.

Фото з допису

Він є вокалістом, автором, та єдиним незмінним учасником легендарного гурту "The Сure", з часу його заснування в 1976 році". Але є одне але: В Давосі був інший Роберт Сміт - американський бізнесмен-мільярдер. І що тут скажеш?", - написала вона.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Водночас українці негативно віднеслися до цього та стверджують, що таким депутатам не місце біля "керма" держави, бо саме через них і страждають Українці.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кравчук жорстоко змішав з брудом скандальну Геращенко, дісталося і Порошенку.

Як повідомляв Знай.uа закликаємо Зеленського: у "Слузі народу" розкол, нардепи повстали проти рішення по ОРДЛО.

Знай.uа писав, Україна закриває кордони через коронавірус, офіційна заява РНБО - відео.