Народний депутат Юлія Тимошенко розповіла, що в суботу, 28 березня, засідання Верховної Ради може пройти на відкритому повітрі. Так, можливо засідання проведуть у дворі будівлі парламенту, якщо цього вимагатиме епідеміологічна ситуація.

Лідер партії "Батьківщина" зазначила, що на засіданні можуть винести прийняття закону про розпродаж землі, проти якого вони будуть виступати.

При цьому Тимошенко сказала, що буде пропонувати системні кроки, необхідні для протидії поширенню епідемії, захисту здоров'я людей і одночасно стимулювання розвитку економіки.

"Ми не можемо закрити країну на ключ. Україна повинна жити. Карантин необхідний, але насамперед щодо "груп ризику" - людей, які повернулися з-за кордону, громадян похилого віку, пенсіонерів, хворих, що мають хронічні захворювання і ослаблений імунітет тощо. Здорові українці мають мати змогу працювати, безумовно із забезпеченням їх належного санітарного захисту. Ми повинні захистити людей від епідемії, і від економічної кризи - подбавши про те, щоб вони отримували зарплату, а пенсіонери - пенсії. Ми сподіваємося, що пропозиції "Батьківщини" будуть підтримані всіма політичними силами", - підкреслила Тимошенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Тимошенко загнала в кут Шмигаля.

Як повідомляв Знай. ua, Тимошенко зважилася на відчайдушний крок у зв'язку з епідемією коронавіруса.

Також Знай. ua писав, що Тимошенко поставила під сумнів коронавірус в Україні.