Глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що Україна не буде вести жодних переговорів з сепаратистами і терористами, орудующими на Донбасі. Про це він заявив під час брифінгу, який відбувся 31 березня. За словами Єрмака, Консультативна рада, створений в Мінську, і включає представників ОРДЛО, не означає, що влада країни будуть вести переговори з злочинцями.

Єрмак заявив, що такі заходи необхідні, в першу чергу, для налагодження діалогу з мирним населенням. На окупованих територіях проживає більше мільйона громадян України, про яких повинна дбати держава. Єрмак зазначив, що діалог планується вести саме з мирним населенням, а не з терористами, обстреливающим українських військових та мешканців сіл на лінії розмежування.

Також Андрій Єрмак заявив, що принципова позиція уряду: будь-які переговори можуть вестися виключно з громадянами України, які проживають на тимчасово окупованій території. Діалог з людьми, які воюють проти країни, тримають зброю і на чиїх руках кров українських військових – неможливий.

Нагадаємо, Коломойському не дзвонить, Богдана не знає – Зеленський виправдався за відносини з олігархом і "колишнім"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Єрмак помчав до Мінська на зустріч з путінським посланцем.

Також Знай.uа писав, про що домовився Єрмак на зустрічі в Мінську – деталі переговорів щодо Донбасу