У Київській міській державній адміністрації заявили, що провели аудит у столичній клінічній лікарні №17, де, як з'ясувалося, ситуація з апаратами штучної вентиляції легень просто катастрофічна. Адже замість 24 обіцяних, там лише 2 робочих.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив радник мера Києва Максим Бахматов.

"Загальна кількість апаратів ШВЛ 24! Але незалежний і експертний і справжній аудит треба читати повністю. Не робочих 8. Робочих 16, з них 10 не відповідають вимогам та не мають режимів для лікування пацієнтів з гострим респіраторним синдромом, яким може ускладнювати covid19. Залишається 6, 4 з них працюють на ургент і не можуть бути залучений для лікування covid19. І ось ми вже бачимо як 24 апарати ШВЛ перетворились на 2. Ще раз 2 апарати ШВЛ для палат інтенсивної терапії пацієнтів з covid19", - наголосив він.

Коронавірус, фото - Getty Images
Коронавірус, фото - Getty Images

Водночас Бахматов додав, що це, ймовірно, не одна така лікарня, де катастрофічна ситуація з апаратами штучної вентиляції легень:

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Моє суб'єктивне враження, що ця лікарня не виняток. Потрібно робити аудити. Потрібно розбирати на гвинтики. Потрібно мати яйця, аби сказати "рєбята нам пі*дец" Після аудиту ми сформували перелік необхідного для лікарні номер 17. Сума складає 10 606 092 гривень".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, інфікований COVID-19 нардеп Шахов заявляв про фейковости вірусу напередодні зараження.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям на прикладі "Епіцентру" показали, як заробити під час пандемії коронавірусу

Також портал Знай.uа писав, сховатися в бункер, щоб вижити під час пандемії – які умови пропонують за 1000 доларів на рік.