Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп підписав указ про звільнення інспектора розвідувального співтовариства Майкла Аткінсона. Відомо, що цей чиновник розглядав скаргу викривача після розмови Трампа з українським колегою Володимиром Зеленським. Про це американський лідер повідомив розвідувальному комітету Сенату.

Джерело: американське видання apnews.

За інформацією журналістів, у листі, який знаходиться у їх розпорядженні видання, Трамп вважає "надзвичайно важливою" можливість довіряти чиновникам, виконуючих обов'язки генеральних інспекторів і це "більше не стосується цього (Аткінсона – ред.) генерального інспектора".

Дональд Трамп, фото YouTube
Дональд Трамп, фото YouTube

Аткінсон був першим, хто проынформував Конгрес про анонімну скаргу викривача минулого року, в якій йшлося про тиск Трампа на Зеленського по справі Джо Байдена. Саме ця скарга стала підставою для розслідування справи імпічменту. Радника з національної безпеки підполковника Олександра Віндмана, який свідчив у розслідуванні імпічменту президента Дональда Трампа, звільнили з Білого дому.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, переляканий Трамп різко відскочив від медика з температурою.

Як повідомляв Знай.uа Трамп щосили втік від чиновниці, почувши про її температурі, смішне відео.

Знай.uа писав, Дональд Трамп екстрено здав тест на коронавірус, з'явилися результати.