Лідер Нацкорпуса Андрій Білецький прокоментував прийняття закону про відкриття ринку землі і висловив свою думку щодо посилення карантинних заходів у зв'язку з коронавірусом. Про це він розповів у програмі "Подробиці тижня" на Інтері.

"Проголосували значно краще, ніж було в першому читанні. Я думаю, що тут заслуга в першу чергу фермерів, трохи націоналістів, але взагалі всіх людей, хто боролися, які виступали проти цього закону. Маємо не 500 тисяч гектарів, а 100, не маємо продаж юридичним особам, а значити підставним фактично особам, не маємо продаж землі іноземцям як мінімум до 2024 року. І це вже позитивно", - зазначив Білецький.

Він зазначив, що він говорив з великими фермерськими організаціями і вони запевнили, що ніхто не збирається здаватися і складати руки. Він зазначив, що закон зараз заблокований в суді і означає "є час зупинити це безумство".

"Карантин може бути і три місяці при поганому сценарії, альо це не означає, що він буде вічний. До вступу в силу закону 1 липня 2021 року ще значно більше року, тому почекаємо. Як мінімум Нацкорпус розуміє, що зараз найбільша загроза країні – це питання пандемії коронавірусу. Це повторення італійського, а тепер американського, іспанського сценарію. Тому ми зараз зосереджені в першу чергу виключно на волонтерській діяльності. Мі об'єднання єднали більше 4 тисяч волонтерів, здаємо кров, розвозимо медиків, шиємо маски, розвозимо харчі літнім людям і так далі", - розповів Білецький.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Андрій Білецький показав, як силовики б'ють людей у транспорті через карантин.

Як повідомляв Знай. ua, Білецький прокоментував відставку Тропака.

Також Знай. ua писав, що Білецький прокоментував вигнання Сивохо.