Юлія Тимошенко в прямому ефірі продемонструвала, що вона – звичайний громадянин України, такий же, як і більшість з нас. Чим же Юлія Володимирівна так близька до народу? Тим, що вона, як і багато українців, не знає рекомендацій МОЗ по боротьбі з коронавірусом. Ось тільки на відміну від нас, Юлія Володимирівна блищить своїми “знаннями” перед мільйонами.

Юлія Тимошенко, фото: Instagram
Юлія Тимошенко, фото: Instagram


Виступаючи в шоу “Свобода Слова Савіка Шустера”, Тимошенко заявила: “Є інструкція МОЗ, яка знаходиться на сайті. Згідно їй, людина з симптомами повинен їхати до сімейного лікаря, а сімейний лікар буде визначатися”. От тільки насправді рекомендації свідчать, що людям, які відчувають симптоми COVID-19, взагалі не рекомендується виходити з дому. Консультуватися з сімейним лікарем можна тільки по телефону. Якщо стан погіршується, необхідно терміново викликати “Швидку Допомогу”.
Рекомендації для населення Міністерство охорони здоров'я України опублікувало на своєму сайті, і з ними може ознайомитися кожен.

Юлія Тимошенко, фото: Знай. ua
Юлія Тимошенко, фото: Знай. ua

І Юлія Володимирівна продемонструвала своє незнання цих інструкцій. Якби вона сказала це в ефірі один раз, можна було б уявити, що вона просто обмовилася. Але вона сказала про це двічі в прямому ефірі. Тому Тимошенко бажано терміново зайти на сайт і прочитати, що людям з симптомами COVID-19 взагалі не можна виходити з дому, крім як у супроводі лікарів “Швидкої”.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк знову подав до суду на Коломойського - сума позову перевищує транш МВФ

Як повідомляв портал Знай.ua Тимошенко розповіла, як обібрали українців законом про землі

Також Знай.иа писав, новий міністр МОЗ не зміг відповісти на питання Юлії Тимошенко і "втік"