Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що кількість хворих COVID-19 народних депутатів не збільшилася. Про це він повідомив в ефірі програми Сніданок з "1+1".

"Кількість не збільшилася. Навпаки, деякі народні депутати вже одужали, вилікувалися. І я сподіваюся, що найближчим часом повернуться до роботи", - відповів Разумков.

Небезпечний коронавірус косить всіх підряд, байдуже багатий ти чи бідний, народний депутат, чи простий заробітчанин.

Дмитро Разумков, фото YouTube
Дмитро Разумков, фото YouTube

"Є деяка частина народних депутатів, які знаходяться на самоізоляції, тому що мали контакти з тими, хто захворів. Однак, поки що ситуація у Верховній Раді стабільна, вона працює", - додав спікер.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну
Показати ще

Карантин в Україні, скріншот: YouTube
Карантин в Україні, скріншот: YouTube

Тож, за слуг народу можна не хвилюватись, адже ситуація у Раді стабільна.

Відомо, що пневмонією від коронавірусу хворіє Сергій Шахов, у групі ризику опинився й колега Шахова по депутатській групі "Довіра" Сергій Вельможний. У суботу із симптомами COVID-19 його разом із сином ушпиталили до тієї ж лікарні. Результати тестів невідомі. Там же ще один нардеп – Руслан Горбенко. У "Слуги народу" така ж підозра.

"Здав 2 тести, один результат негативний, інший – позитивний. Сьогодні здав третій. Чекаємо на результати. За кордоном останні місяці не був. З нардепом Шаховим не спілкувався, у лікарні не перетинаємося, з нардепом з ОПЗЖ, про якого теж пишуть ЗМІ, теж", – каже Руслан Горбенко.

Найімовірніше, під куполом депутати зберуться у середу або четвер. Серед нагальних питань – законопроєкти з боротьби з епідемією коронавірусу. Можливо, обговорюватимуть і запровадження надзвичайного стану. Але як під час карантину зустрітися на засіданні – ще гадають.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, пандемія в Україні та світі - скільки заражених померли та одужали, дані на 13 квітня.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям обіцяють зарплати без податку та допомогу з субсидіями, але не все так просто.

Також Знай.ua писав, вже цієї осені, з початку нового опалювального сезону, деяких пільговиків можуть позбавити грошової допомоги від держави.