Співробітники СБУ на величезному хабарі спіймали найближчого соратника Віталія Кличка - Миколу Поворозника. Як вказується, заступник мера вимагав від забудовника 125 тисяч доларів.

По це повідомляє ТСН з посиланням на власні джерела.

Як зазначають журналісти, посадовець вимагав хабар за вплив на прийняття рішення щодо погодження містобудівних умов і обмежень. Представники спецслужбовци затримали посередника після одержання неправомірної вигоди у сумі 60 000 (шістдесят тисяч) доларів США.

Миколу Поровозника спіймали на хабарі \\ фото ТСН
Миколу Поровозника спіймали на хабарі \\ фото ТСН

"Окрім того, задокументовано, що посередник з метою одержання грошових коштів діяв за вказівкою та узгодженням з М. Поворозником та виношували наміри одержати також і з іншого об’єкта будівництва 246000 доларів США", - зазначають журналісти.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Крім того, джерела вказують, що у КМДА наразі тривають обшуки. Проте, не повідомляється, чи затриманий наразі перший заступник Віталія Кличка.

Нагадаємо, як писав Знай спалах Covid-19 довів киян до відчаю - від Кличка вимагають кримінальних справ.

Також наш портал повідомляв, що Кличко встановив "усміхнені" білборди під час карантину за гроші киян.