Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав Розпорядження про позачерговому засіданні Верховної Ради, яке відбудеться 16 квітня 2020 року.

Офіційно озвучили порядку денного. Найважливішим є те, що в неї увійде проект Закону про зміни до Регламенту Верховної Ради.

"У зв'язку з вимогою президента України про скликання позачергового пленарного засідання Верховної ради України дев'ятого скликання та відповідно до частини восьмої статті 19 Регламенту... скликати позачергове пленарне засідання ВРУ на 13 годин 16 квітня 2020 року", - йдеться в повідомленні.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що кількість хворих COVID-19 народних депутатів не збільшилася. Про це він повідомив в ефірі програми Сніданок з "1+1".

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Кількість не збільшилася. Навпаки, деякі народні депутати вже одужали, вилікувалися. І я сподіваюся, що найближчим часом повернуться до роботи", - відповів Разумков.

Небезпечний коронавірус косить всіх підряд, неважливо багатий ти чи бідний, народний депутат або простий заробітчанин.

"Є деяка частина народних депутатів, які знаходяться в самоізоляції, тому що мали контакти з тими, хто захворів. Однак, поки що ситуація у Верховній Раді стабільна, вона працює", - додав спікер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Рада скоротить зарплати чиновникам, Разумков розповів коли і на скільки.

Як повідомляв Знай. ua, Рада переглянула бюджет на 2020 рік, що зміниться у житті українців на карантині.

Також Знай. ua писав, що Разумков розповів, як Рада пережила спалах Covid-19.