Володимир Зеленський, балотуючись в президенти, пообіцяв повернути всіх заробітчан в Україну, забезпечивши їм гідний заробіток.

Однак, за період свого президенства він не встиг цього зробити. За нього зробив це коронавірус — через пандемію, яка принесла з собою згортання бізнесу і закриття кордонів, заробітчани були змушені повертатися додому.

Що влада збирається робити з цими людьми, які різко стали безробітними ? Про це Володимир Зеленський розповів в прямому ефірі програми ″Свобода слоа Савіка Шустера″.

Президен завірив, що уряд розробив спеціальні програми для заробітчан, які повернулися.

″Давайте подивимось на тих людей які приїхали через коронавірус в Україну, я впевнений, не тимчасово, з Польщі, Румуній, з багатьох країн, де вони працювали. Вони приїхали - гарні робочі руки, люди міцні, у них є невеличкий капітал. Ми їм запропонуємо такі програми, включаючи іпотечні, на які вони зможуть після карантину відкрити свій маленбкий бізнес, чи середній — який вони захочуть″, - завірив президент.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський сказав, де він братиме гроші під час кризи

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський сказав, скільки відсотків мешканців країни можуть підхопити коронавірус під час Великодніх свят

Також Знай.ua писав, Зеленський запевнив, що продовжить боротися за повернення полонених додому