Президент України Володимир Зеленський розповів про обмін полоненими, який відбувся в четвер, 16 квітня. Відповідне відео опублікували в офіційному Telegram-каналі Офісу президента.

"У мене, як у звичайної людини, позитивні емоції. Я радію кожен раз, коли ми повертаємо і наших військових, героїв, політв'язнів і звичайних громадян. Звичайні громадяни для нас такі ж герої тому що вони були за ґратами і захищали нашу Україну, наш суверенітет", - сказав президент.

Володимир Зеленський зняв захисну маску, щоб усі бачили справжні емоції" і підкреслив, що влада буде боротися, поки кожен українець не повернеться додому.

16 квітня відбувся обмін утримуваних осіб. Україні вдалося звільнити 20 українських громадян, яких утримували на тимчасово окупованих територіях.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Розпочався черговий етап взаємного звільнення утримуваних осіб – Україна повертає 19 своїх громадян, які перебували в неволі на тимчасово окупованих територіях. Враховуючи карантинні обмеження, які зараз діють в державі, після повернення звільнені українці вирушать на обов'язкову обсервацію. Взаємне звільнення утримуваних осіб відбувається в рамках формату "всіх на всіх". Для Президента України Володимира Зеленського і для української влади в цілому цінним є кожен, кого незаконно утримують на окупованих територіях або в іншій країні. Україна повинна звільнити всіх своїх громадян.", - сказано в повідомленні Офісу президента.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, армія Путіна застала ВСУ зненацька перед обміном полоненими.

Як повідомляв Знай. ua, на Донеччині стартував обмін полоненими, десятки українців повернуться додому.

Також Знай. ua писав, що Денисова сказала, що чекає звільнених за принципом "всіх на всіх".