Екснардеп України, затята "свободівка" Ірина Фаріон остаточно порадує українців самоізоляцією. Так, після критики щодо відкриття ринку землі та "домашніх" уроках онучки з сусідами, Ірина Фаріон вирішила порадити українцям на свято Великодня залишатися у своїх домівках. Що дійсно є корисною порадою.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Фаріон в мережі Facebook.

Відомо, що Ірина Фаріон послалася на методичку єпископа Варсонофія, архієрея ПЦУ. У своїй рекомендації капелан розповідає, як проходитиме "Освячення пасхальних приношень главою сім'ї".

Публікація Ірини Фаріон, Facebook
Публікація Ірини Фаріон, Facebook

"З благословення єпископа Ужгородського і Закарпатського Варсонофія (Рудніка), інформаційний відділ Закарпатської єпархії УПЦ (ПЦУ) подає для примірного використання, під час карантину, порядок освячення Пасхальних приношень ( Пасок та інших страв) головами родин вдома: Після завершення перегляду Пасхального Богослужіння по телебаченню, чи онлайн, голова родини збирає біля Пасхальної трапези всю родину, з якою побожно співають тропар Воскресінню Христовому тричі: Христос Воскрес із мертвих, смертю смерть подолав, і тим, що у гробах, життя дарував!", - пише Варсонофій.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Далі йдуть різні молитви для того, щоб рік був добрим і багатим на хороші події. Ось приблизно так пропонують проводити Великдень вдома.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кицька невгамовної Фаріон не може сходити по нужді. Що накоїв "корово-вірус"?

Як повідомляв Знай.uа Фаріон згадала про л*йно і образила українців через коронавірус.

Знай.uа писав, Фаріон плюнула в обличчя команді Зеленського - "Як не гівно, то тріска".