Депутат Державної Думи Російської Федерації Наталія Поклонська відреагувала на гучну заяву партії "Опозиційна платформа – За життя" стосовно того, аби українська влада розкрила інформацію про функціонування в Україні американських військових біолабораторій.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

Варто зауважити, що раніше лідер ОПЗЖ написав заяву на ім’я президента України Володимира Зеленського та прем’єр-міністра Шмигаля з вимогою надати інформацію, що стосується роботи в Україні 15 військових біолабораторій США, про які нібито пишуть європейські ЗМІ.

Поклонська, фото: Facebook
Поклонська, фото: Facebook

"Українські депутати вимагають звіт про законність функціонування на території країни біологічних лабораторій Міністерства оборони США. Хороша ідея. Я пропоную таке дослідження масштабувати і провести по всіх країнах - це зніме різного роду небезпідставні підозри виникнення COVID-19 або попередить появу нових вірусів, які впливають не тільки на здоров'я людства, але і на світову економіку, а також світоустрій в цілому", - написала Поклонська.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, психоз і пандемія — коронавірус до чортиків перелякав Наталю Поклонську.

Як повідомляв Знай.uа карантинна Поклонська відкрила свій "ящик" всім охочим - "Потрібні грамотні дії".

Знай.uа писав, невгамовна Поклонська самоізолювалася і пограла з кицькою - "Люди перелякані".