Скандально відома українська професорка, екснардеп і яра "свободівка" Ірина Фаріон продовжує виходити на зв'язок з самоізоляції. На цей раз Фаріон вирішила поділитися думкою стосовно нещодавнього обміну військовополоненими, який пройшов на Донбасі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Фаріон в мережі Facebook.

Публікація Ірини Фаріон, Facebook
Публікація Ірини Фаріон, Facebook

"Подивіться. Оце обміни Єрмака. Це фікція, а не обміни. Куди тепер це біосміття дінеться? В Україні буде вулицями гуляти? Очищене та виправдане? Чи заляже на дно і буде чекати моменту для захоплення сільрад? Нах*я нам таке щастя? Бл*дь, тупо фікція. Замість вирішення реальних проблем з війною та економікою, влаштовують шоу з обміном. Щоб десятками кожного місяця міняти. Чо, круто.", - публікує слова блогера Андрія Хондзи Ірина Фаріон.

Щоб вони виздихали!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще
Geplaatst door Ірина Фаріон op Vrijdag 17 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, після продажу землі Фаріон зібралася віддати українців у рабство — карантинний марення продовжується.

Як повідомляв Знай.uа Кицька невгамовної Фаріон не може сходити по нужді. Що накоїв "корово-вірус"?

Знай.uа писав, Садовий посилив у Львові коронавірусний карантин - закриють аптеки і магазини і куди краще не потикатися.