Через карантин, Великдень 2020 буде незвичайним. Люди, що звикли на свято вибиратися в церкву святити паски, яйця, інші продукти, в цьому році цього зробити не зможуть режиму самоізоляції. Тому доводиться шукати способи проявити креатив в цих важких умовах. Оригінальну ідею для писанок запропонувала прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель.


На своїй сторінці вона опублікувала незвичайні писанки, розмальовані під людські обличчя в масках. “Чоловічки” зображені в квітчастих шапочках, з виразними очима, і в медичній масці. Ось така проста і оригінальна ідея, як розфарбувати писанку з урахуванням актуальних проблем людства.
В соціальній мережі Instagram користувачі позитивно оцінили цю ідею. Одні люди просто захоплювалися оригінальності та неординарності ідеї, а інші – навіть готові розфарбувати яйця аналогічним чином.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський без попередження екстрено вилетів на Закарпатті, відео і фото таємного візиту.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також Знай.uа" писав, що Зеленський розповів, який зробить пропозицію заробітчанам.