Депутат Державної Думи Російської Федерації Наталія Поклонська відреагувала на масштабні пожежі у зоні ЧАЕС та закликала інші держави допомогти Україні вирішити цю проблему.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Inatgram-сторінці.

"На тлі світової мобілізації та ізоляції один від одного через коронавірус Україна залишилася наодинці ще з однією трагедією – стихійними пожежами в Чорнобилі. Я переконана, що іншим країнам варто звернути на це особливу увагу. І якщо Україна не справляється самостійно, необхідно цю проблему вирішити всім спільно", - написала вона.

Поклонська, фото: Facebook
Поклонська, фото: Facebook

Окрім цього, вона закликала і українську владу звернути на це увагу, адже фінал може бути трагічним:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Невже катастрофа на Чорнобильській АЕС не навчила людство бути уважнішими до таких речей? Я не фахівець в сфері вивчення Чорнобильської зони відчуження, існуючих там сховищ і т.д. Але, як політик, закликаю всіх звернути пильну увагу на складну ситуацію з бурхливими пожежами в цій небезпечній зоні і надати допомогу Україні, закривши питання загрози і страху людей перед подібними трагедіями".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поклонська перейшла на "світлий бік" та заговорила про підтримку України – "Хороша ідея"

Як повідомляв Знай.uа карантинна Поклонська відкрила свій "ящик" всім охочим - "Потрібні грамотні дії".

Знай.uа писав, невгамовна Поклонська самоізолювалася і пограла з кицькою - "Люди перелякані".