Стало відомо, що глава Північної Кореї Кім Чен Ин серйозно хворий після перенесеної операції на серці. Про це повідомляє CNN.

Як відзначає південнокорейське інформаційне агентство "Ренхап", їх джерела в уряді не помітили нічого дивного в стані здоров'я лідера КНДР. У свою чергу південнокорейське видання Daily NK пише, що Кім проходить лікування на віллі Hyang San Villa курорту Хянсан після операції на серці, яку нібито провели 12 квітня.

Кім Чен Ин, фото: Pixabay
Кім Чен Ин, фото: Pixabay

Вперше чутки про погіршення здоров'я Кім Чен Ина виникли після того, як він не з'явився на урочистій церемонії 108-річчя з дня народження свого діда – ексголови Кабінету міністрів КНДР Кім Ір Сена. У ЗМІ тоді писали, що глава Північної Кореї хворий або боїться заразитися коронавірусом Covid-19. Деякі навіть припустили що він помер.

Варто відзначити, що останній раз північнокорейський диктатор фігурував на фото в державних ЗМІ 12 квітня, оглядаючи групу штурмових літаків.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Північна Корея запустила ракети і змусила нервувати Японію.

Як повідомляв портал Знай.uа, КНДР не буде продовжувати дотримуватися мораторію на випробування ядерної зброї і балістичних ракет.

Також портал Знай.uа писав, що коронавірус вразив КНДР, влада вдалася до екстрених заходів.