Потенційно гучне призначення стає все більш реальним. Офіс президента України підтвердило факт зустрічі Володимира Зеленського та екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі. Йому мають намір запропонувати посаду радника з реформ. В ОПУ повідомили, що цей крок був зроблений з урахуванням колосального і успішного досвіду Саакашвілі у реформуванні держави.

Міхеїл Саакашвілі, 112 Україна
Міхеїл Саакашвілі, 112 Україна

Як повідомляють в Офісі президента, Зеленський бачить великий потенціал у Саакашвілі, і вважає, що він дійсно може допомогти країні в нинішній ситуації, а також закласти фундамент на майбутнє. Президент України запропонував Саакашвілі виступити перед парламентом і викласти свою позицію щодо реформ в Україні, та розповісти про свої напрацювання та плани.

Раніше Міхеїл Саакашвілі розповів про переговорах із Зеленським у своєму Facebook. Він заявив, що Президент України запропонував йому посаду віце-прем'єра з питань реформ. Саакашвілі зазначив, що він готовий до виступу перед парламентом, і докласти всі зусилля до того, щоб Україна вийшла з фінансової кризи максимально швидко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, аналітик Юрій Гаврилечко назвав президентство Зеленського "роком невиконаних обіцянок"

Як повідомляв портал Знай.ua Зеленський запропонував Саакашвілі крісло віце-прем'єра.

Також Знай.uа писав, Пальчевський у річницю правління Зеленського попередив президента - "Буде бунт"