Народний депутат від "Слуги народу" Євген Брагар, який заробив собі скандальне ім'я завдяки собаці, заявив, що "набирається розуму" та вже втретє перечитує класику в історіографії "Історію запорізьких козаків" Дмитра Яворницького.

Відповідний допис він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

Варто зауважити, що ще не так давно цей народний депутат від політичної сили Зеленського порадив в прямому ефірі телеканалу "112" продати "елітного" собаку пенсіонерці, яка запитала у нього, як їй жити на пенсію всього у 2 тисячі гривень.

Брагар, фото з вільних джерел
Брагар, фото з вільних джерел

Наразі ж після довгої тиші з боку нардепа, він зізнався, що почав читати Яворницького.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Втретє перечитую тритомник Дмитра Яворницького "Історія запорізьких козаків". Вперше читав у школі, вдруге - під час навчання в університеті. Вкотре переконуюсь у значущості постаті Яворницького для історичної науки, археології та музейної справи. Незважаючи на те, що даній праці понад 120 років, вона отримала статус класики в історіографії та не втрачає свою актуальність", - сказав нардеп.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Брагар пояснив, чому радив платити за газ собакою.

Як повідомляв Знай. ua, знайдено пенсіонерку, якій Брагар порадив "пустити" собаку на газ.

Також Знай. ua писав, що Україну "накрило" фотожабами про Брагара, газі і собаці.