Скандально відома зрадниця України, так звана "прокурорка Криму" і депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська знову нагадала про себе під час самоізоляції, і не може порадувати росіян та українців нульовою тишею. Поклонська думала, що може вирішувати, що робити людям із своїми долями під час карантину.

Як писали підписники Наталії в мережі Facebook, вона може спокійно радіти своєму домашньому карантину завдяки величезним податкам у РФ та космічній зарплаті, і ні в чому собі не відмовляти. Проте все ж Поклонська продовжує сипати сіль на рану і ділитися "порожніми" надіями, ніби школярка випускного класу. Про це стало відомо з публікації Наталії Поклонської в мережі Facebook.

Публікація Наталії Поклонської, Facebook
Публікація Наталії Поклонської, Facebook

"Дорогі друзі! Я підтримую звернення Сергія Аксьонова до всіх громадян з проханням утриматися від поїздок до Криму. Більше того, я закликаю кожного до тимчасового обмеження переїздів з одного суб'єкта до іншого! Практично всі випадки коронавірусу на півострові були привізними — в основному з Москви. Попереду літо, і кожен зможе відпочити на кримському узбережжі — за умови, що ми зможемо запобігти масовум поширенню вірусу на півострові. Я добре розумію, як складно жителям такого мегаполісу, як Москва. Сама змогла повернутися додому в Крим лише на початку квітня — і теж дотримувалася введений Головою Криму карантин (14 днів самоізоляції). Я не хочу, щоб на нашому півострові спалахнуло вогнище захворюваності. Якщо трапилося так, що Москва прийняла на себе основний удар, давайте разом збережемо інші регіони Росії — не допустимо розповсюдження зарази суб'єктами нашої величезної країни. Потрібно обмежити поїздки, і виключити можливість завезення вірусу до регіонів. Сподіваюся на розуміння і бажаю всім нам якнайшвидшого позбавлення від страху, карантину та вірусу.", - пише Поклонська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Наталія Поклонська заявила, що любить Україну – "Готова розповісти, чий Крим".

Як повідомляв Знай.uа Поклонська перейшла на "світлу сторону" і заговорила про підтримку України.

Знай.uа писав, Поклонська заявила, що карантин змусив її харчуватися "сонцем" – "Безробіття і голод".