Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков заявив, що в кінці наступного тижня відбудеться позачергове засідання. Про це він повідомив під час брифінгу у неділю, 26 квітня.

Дмитро Разумков, фото: facebook
Дмитро Разумков, фото: facebook

Так, Разумков ще не назвав точну дату засідання Верховної Ради.

"Станом на сьогодні кінцевої інформації, коли відбудеться позачергове засідання Верховної Ради України ще немає. У мене є інформація, що депутати будуть звертатися з проханням провести позачергове засідання. Я думаю, якщо воно все ж таки відбудеться, то відбудеться наприкінці тижня", - розповів глава ВР.

Також Разумков додав, що на цьому засіданні можуть бути розглянуті кадрові призначення в Кабінет міністрів, однак поки відповідне подання з боку Кабміну не було зареєстровано в Раді.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Наскільки мені відомо, є різні бачення кадрових призначень до Кабінету міністрів України, як у фракції "Слуга народу", так і в інших фракціях", - повідомив він.

Дмитро Разумков, фото: facebook
Дмитро Разумков, фото: facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Дмитро Разумков провів тест для діагностики коронавірусу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дмитро Разумков заявив, що кількість хворих COVID-19 народних депутатів не збільшилася.

Також "Знай.ua" писав, що Верховна Рада України на позачерговій сесії розгляне питання про обмеження оплати праці чиновників 10 мінімальними зарплатами.