26 квітня, виповнилося 34 роки з моменту найбільшої техногенної катастрофи в історії людства. Саме в цей день 1986 року стався вибух четвертого енергоблоку на Чорнобильській АЕС. У зв'язку з цим, багато відомих особистості висловили співчуття жертвам постраждалих і загиблих. У їх числі і президент України Володимир Зеленський.

На своїй сторінці в Instagram Зеленський виклав фотографії з Чорнобиля. “34 роки тому відбулася всесвітня трагедія. У цей день ми схиляємо голови перед людьми, які врятували всіх нас і відійшли у вічність. Вічна пам'ять героям-ліквідаторам”, написав президент у повідомленні.

Проте соціальні мережі з гнівом накинулися на Зеленського. Причому під записом про трагедію люди чомусь говорили не про Чорнобиль, а зовсім про якихось інших речах. Одні пишуть про ідею “випустити довічників”, інші про те, що “вистачить у інсте сидіти, від твоїх 72% 10% залишилося”, треті про якісь держперевороти і що ніхто не покараний. Сама ж тема обговорення практично залишилася проігнорованою за іншими звинуваченнями.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у зоні ЧАЕС зловили любителів "радіаційного відпочинку".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Микола Томенко заговорив про Чорнобиль в день трагедії.

Також "Знай.uа" писав, що 34 роки тому сталася страшна аварія на Чорнобильській АЕС.